• Levering binnen 7 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

Diverse keycords/lanyards

Flessendrager


Artikelnummer: LAN64

prijs per stuk vanaf:
€ 0,75incl. opdruk offerte aanvragen offerte aanvragen


Diverse bedrukte keycords

De keycords op deze pagina vallen niet binnen een specifieke categorie, want ze hebben een bijzondere eigenschap. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roller keycord? Deze keycord heeft een trekkoord dat uittrekbaar is en vanzelf weer oprolt. Handig bijvoorbeeld als u er een badge aan hangt, die u wilt scannen zonder uw keycord af te doen. De roller heeft een behuizing van 31 millimeter breed en kan geleverd worden in zwart of wit, met of zonder opdruk.

Een andere handige keycord is die met een flessendrager eraan. Met een systeem kunt u hiermee een plastic flesje omhangen. Handig bij het sporten bijvoorbeeld!

Mocht u helemaal iets bijzonders willen, dan is er de ritskeycord. De opvallendste keycord uit ons assortiment en tevens een van de nieuwste. De rits kunt u omhangen en kan over de gehele lengte worden geopend of gesloten. Aan de ritskeycord hangt een siliconen rubberen label waarop uw logo of bedrijfsnaam gedrukt kan worden. Aan het einde van de rits zit een haak. Zoekt u een uniek promotieartikel, dan is de ritskeycord dat zeker.

Als laatste vindt u op deze pagina onze perskeycord. Deze is bijvoorbeeld handig als u journalist bent. Aan beide uiteinden van deze keycord is een haak bevestigd om een badgehouder te hangen. Door dit systeem met twee bevestigingspunten draait de badge nooit om. Zo kan iedereen altijd lezen wat erop staat, wel zo praktisch.

Ook als u een van deze bijzondere bedrukte keycords bij ons bestelt, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt.